Usein kysyttyä

Voinko viedä vuokraamani tuotteet ulkomaille?

Vuokra-ajan puitteissa voit viedä ja käyttää kalustoa niin koti- kuin ulkomailla. Huomaathan että vuokraus edellyttää vuokraajalta voimassa olevaa vakuutusta - tarkistathan että matkavakuutuksesi kattaa myös ulkomailla tapahtuneet vahingot ja varkaudet.

Voitteko postittaa varaamani tuotteet toiselle paikkakunnalle?

Vuokralleottajan on aina henkilökohtaisesti kuitattava varaamansa tuotteet. Henkilöllisyyden tarkistuksen ja maksun jälkeen lähetämme vuokratut tuotteet toiselle paikkakunnalle vain erillistä kirjallista sopimusta vastaan. Vuokrasopimuksen ja kopion henkilöllisyystodistuksesta voi lähettää sähköpostin kautta, ja maksu tapahtuu joko Itellan postiennakolla tai Matkahuollon pakettiennakkona. Lähetyskustannukset ovat Vuokralleottajan vastuulla, ja vuokrausaika on se aika jolloin kalusto on poissa Vuokrakameran toimistolta Helsingistä.

Mitä jos haluan vuokrata tuotteen pitkäksi aikaa? Leasing?

Nimemme mukaisesti vuokraamme kuvausvälineitä, eli emme myy niitä leasing-rahoituksella. Pitkillä vuokrausajoilla (yli 14 päivää) vuokrahinnat ovat sovittavissa tapauskohtaisesti, varaustilanteen, tuotteen kysynnän ja inventaariotilanteen mukaan.

Mitä jos haluan ostaa vuokraamani kaluston?

Myymme ajoittain inventaariosta poistuvia tuotteita. Myymme ainoastaan valmistajan valtuuttamassa merkkihuollossa tarkistettuja, inventaariostamme poistuvia tuotteita.

Myyttekö käytettyä kalustoa?

Kts. edellinen vastaus.

Ostatteko käytettyä kalustoa?

Ostamme käytettyä, hyväkuntoista tai valmistajan takuun kattamaa kalustoa. Ota yhteyttä suoraan liikkeeseemme. Tällä hetkellä (maaliskuu 2014) meitä kiinnostaa eniten hyväkuntoinen videokalusto sekä Nikkor 45/2.8 Ai-P, Nikkor 20/2.8 Ai-S ja 800mm f/5.6G FL ED VR

Mitä teen vahingon sattuessa?

Ei syytä huoleen - tekevälle sattuu. Älä kuitenkaan ryhdy itse korjaus- tai puhdistustoimenpiteisiin - lähes poikkeuksetta se aiheuttaa vain lisää vahinkoa. Esim. tippunutta objektiivia ei pidä missään nimessä käyttää, sillä elementtien siirtäminen tarkentamalla tai zoomaamalla aiheuttaa helposti kolahdusta enemmän korjauskustannuksia kun. Vahingon sattuessa ilmoita siitä meille välittömästi, hoidamme korvaavaa kalustoa rikkoutuneen tilalle mahdollisuuksiemme mukaan.

Miten vuokraamani kalusto on vakuutettu?

Kalustoa ei ole Vuokralleantajan toimesta vuokra-aikana vakuutettu. Vuokralleottajan tulee itse huolehtia Kaluston asianmukaisesta vakuuttamisesta koko vuokra-ajalta, oli kyse sitten arvotavara-, tapaturma-, kuvaus- tai matkavakuutuksesta.

Käyttö- ja vuokrausehdot

Kerro mitä haluaisit vuokrata?

Laajennamme valikoimaamme ja toteutamme asiakkaittemme toiveet.


Jätä sähköpostiosoitteesi, jos haluat tiedon kun toivomasi tuote on vuokrattavissa.