Videokamerapaketti esim. seminaareihin


Videokamera ja mikrofoni esim. seminaarien, puheenvuorojen, esitysten ja haastattelujen videointiin. Vuokrataan 1-3 kpl (hintalaskuri on per 1 kpl videokamerapaketti)

Paketti sisältää

- Panasonic HC-V720/750/770/770 HD-videokamera

- verkkovirtalaite ja tiedonsiirtokaapelit

- Röde Videomic Pro suuntaava mikrofoni + varaparisto

- 128Gb muistikortti

- videokamerajalusta

Kamera toimii akun (n. 1h kuvausaikaa) lisäksi verkkovirralla. Mukana seuraa iso muistikortti johon mahtuu yli 11h videokuvaa parhaimmalla laadulla tai pakattuna hulppeat 57 tuntia.

Pieni ja helppokäyttöinen HD-videokamera suuntaavan mikrofonin ja jalustan kera. Kuvalaatu on vaativan harrastajan tasoa, valovoimainen laajakulma 28mm sekä 21x optinen zoomi. MPEG-4 AVC/H.264 eli yleisin tiedostoformaatti tarkoittaa että videosi ovat heti käyttövalmiit intraan, Youtubeen tai nettisivuillesi.

Käsivaralla kuvaamiseen on erittäin tehokas optinen kuvanvakaaja. Ulkoiselle mikrofonille on oma varustekenkä. Kamerassa on sisäänrakennettu WiFi eli voit streamata suoraan esim. Ustreamin kautta. Android/iOS sovelluksella (Panasonic Image App) voit ohjata kameraasi suoraan kännykästä. Helppolukuinen näyttö on iso 3" ja kääntyvä ja siinä on mm. vatupassi.

Kameroissa tosiaan sisäänrakennettu WiFi ja Ustream tuki; live stream edellyttää sinulta pääsyä langattomaan verkkoon kuvauspaikalla, Ustream käyttäjätiliä sekä Panasonic Lumix Club käyttäjätiliä.

Tekijänoikeudellisista syistä johtuen emme voi vuokrata ohjelmistoja. Videon jatkotyöstöä varten tarvitset oman tietokoneen, jossa on esim. VLC Player, Final Cut Pro X, iMovie, Lightroom tms.

Hinnasto

Vuokra-aika
Hinta


1 vuorokausi
66,00 €

3 vuorokautta
90,00 €

7 vuorokautta
136,00 €

Hinta sis. Alv. 24%

Palautukset klo 10-12
Noudot klo 14-18