Roland R-05 Recorder


Pienikokoinen stereo-äänitallennin vaativaan käyttöön, oli kyse sitten videon ääniraidasta tai live-musiikin tallentamisesta.

R-05 pieksee sanelukoneet ja älypuhelinten tallentimet mennen tullen, sekä äänenlaadun että käyttöominaisuuksiensa puolesta. Suosittelemme erityisesti tapahtumavideota tekeville, muusikoille, DJ:lle tai korkealaatuista WAV/MP3-soitinta tarvitseville. R-05 taka-kannessa on valmiina kiinnityskierre jalustalle, joten tämä on helppo kiinnittää esim. monopodin päähän tai vaikkapa mini-jalustaan.

Muista: heikkolaatuinen ääniraita tekee hyvästäkin kuvalaadusta ärsyttävää katseltavaa.

Roland R-05 äänittää 24-bittistä 96 kHz stereoääntä suoraan SD-muistikortille. Sisäänrakennettu stereomikrofoni sekä RCA-miniliitännät ulkoiselle mikrofonille ja linjalle. Verkkovirta- ja paristokäyttö, AA-alkaliparistoilla (2) yli 16 tuntia äänitystä ja 30 tuntia toistoa. USB 2.0 liitäntä ja sisäänrakennetut editointiominaisuudet. R-05 osaa myös säätää automaattisesti optimaalisen äänitysvoimakkuuden, ja soveltuukin siksi kovaäänisenkin livebändin äänittämiseen. R-05 tallentaa samanaikaisesti sekä WAV- että MP3-tiedostot halutulla laadulla.

Suosittelemme: videokuvaajille, äänittäjille, deejiille ja muusikoille, lyhyen muistin omaaville

Hinnasto

Vuokra-aika
Hinta


1 vuorokausi
18,00 €

3 vuorokautta
22,00 €

7 vuorokautta
27,00 €

Hinta sis. Alv. 24%

Palautukset klo 10-12
Noudot klo 14-18