Vuokraa kamerat, objektiivit ja valokuvausvälineet

Miten vuokraan kameran tai objektiiveja?

Selaa ja varaa tuotteita sivuiltamme → nouda liikkeestämme. Vuokraukset maksat noudon yhteydessä pankki- tai luottokortilla (muista ottaa henkilöllisyystodistus mukaan).

Liikkeemme sijaitsee osoitteessa Iso Roobertinkatu 35-37, studio Musta & Valkoisen yhteydessä (Fredrikinkadun ja Albertinkadun välissä). Olemme paikalla aina kun on sovittu vuokraus eli nouto tai palautus, mutta emme välttämättä ole paikalla ellemme tiedä varautua asiakkaiden saapumiseen: suosittelemmekin että aina soitat 0400 516 716 halutessasi vuokrata tai tulla kokeilemaan kuvausvälineitä.

Soita meille myös jos tarvitset normaalista (arkisin 10-18) poikkeavia nouto- tai palautusaikoja - asumme studion lähellä ja mahdollisuuksiemme mukaan pystymme palvelemaan myöhempäänkin. Lähetämme vuokravälineitä koko Suomeen sekä Matkahuollon että Itellan rahdilla - kysy hintaa ja toimitusaikaa.

Palveleva asiantuntija

Kaikki työntekijämme ovat laitevalmistajan tai maahantuojan kouluttamia ammattivalokuvaajia, siksi tunnemme vuokraamamme välineet perin pohjin. Kerro meille mihin tarvitset välineitä, ja me kerromme miten saat niistä täyden suorituskyvyn irti. Laajennamme jatkuvasti valo- ja videokuvausvälineiden valikoimaamme ja toivommekin että kerrot meille, mikäli et löytänyt etsimääsi - koko valikoimamme sisältö perustuu vuokrakysyntään.

Vuokraamme laatua

Tuotteemme on valittu niiden suorituskyvyn, käytettävyyden ja kestävyyden takia. Kaikki tuotteemme ovat uutta vastaavia takuulaitteita, joiden kunto tarkistetaan jokaisen palautuksen yhteydessä. Vuokraamme myös myynnistä poistuneita kuvausvälineitä, jotka on tehdashuollettu valmistajalla.

Tervetuloa!

Ville Sjöström
Vuokrakamera.fi